Bruidsnagels Voor De Mooiste Dag Van Uw Leven - Nagelstudio

Gepubliceerd dec. 25, 21
5 min read

Nagelstudio, Gelnagels, Acrylnagels

Vraag naar de mogelijkheden! Nagelbijten.. Het veroorzaakt slijtage van uw tanden,u heeft verhoogde kans op infecties en u kunt wondjes en ontstekingen rond de nagels krijgen. Dan heb ik het nog niet eens over de bacteriën die u allemaal binnen krijgt. Nagelbijten gebeurt onbewust, uit gewoonte en zonder dat men het doorheeft.

In een paar weken heeft u weer mooie, natuurlijke eigen nagels. Bruidsnagels - Perfecte nagels tijdens je bruiloft. Aan de hand van de nagels wordt bekeken of er een nagelbedverlenging nodig is of dat u kunt volstaan met een verstevigend laagje welke zal worden aangebracht (natural look) op de natuurlijke nagel. Het verstevigende laagje is om breuken te voorkomen.

Kerstnagels

De behandeling word ook gericht op de nagelriemen. Bij de 3e afspraak die 2 weken na de eerste afspraak volgt, komt de nabehandeling van de nagels (in naturel look). Nu gaan we kijken hoe snel de nagels groeien en wat voor aantal weken we er tussen kunnen laten. Bij de 4e afspraak worden de nagels gecontroleerd en nabehandelt.

Bij de 5e afspraak worden de nagels weer nabehandelt, als ze lang genoeg zijn kan er ook een frenchmanicure worden toegepast. Bij de 6e afspraak worden de nagels weer nabehandelt. De laatste losse velletjes worden verwijdert en je kunt er weer tegen aan. De laatste afspraak waarbij tevens de set zal worden verwijderd.

Bruidsnagels Gellak Manicure Gel - Nagelstudio

Aangezien dit de laatste behandeling van het arrangement is sluiten wij dit af met een heerlijke verzorgende handscrub en handmassage, inclusief handmasker.(Aantal weken tussen de afspraken kunnen afwijken, verschilt per persoon) U kunt er uiteraard voor kiezen alsnog een nieuwe set of versteviging voor uw nagels bij te boeken. De kosten hiervan vallen uiteraard buiten het arrangement.

Wat krijgt u er allemaal bij? Inhoud van het Nagelbijterarrangement/-pakket:* Persoonlijke vijlen set.* flesje nagelriem olie.* Goed advies en intensieve begeleiding met aandacht voor hygiëne (Bruidsnagels voor de mooiste dag van je leven).* 1 x gratis kleurlak of French-manicure (Bruidsnagels - Mooie nagels voor uw grote dag).* Inclusief 8 reparaties en minimanicure. Een minimanicure richt zich vooral op de nagelriemen. Bij de eerste afspraak betaalt u de totale kosten van het gehele Nagelbijterarrangement en zullen alle verdere afspraken direct gemaakt worden zodat u gegarandeerd bent van mooie, nieuwe en natuurlijke nagels.

Bruidsnagels

*Prijs voor dit gehele Nagelbijterarrangement is slechts € 99,95..

Naast je gezicht zijn je handen dagelijks het meest in beeld. En op je trouwdag helemaal. Je draagt je bruidsboeket in je hand, je geeft je gasten een hand, jullie schuiven de trouwringen om elkaars vingers, je tekent de trouwakte…. Zorg er daarom voor dat je handen er verzorgd uitzien.

Bruidsnagels Nailart Voor De Bruid - Trouwen, Bruiloft

Bruidsnagels - NagelstylisteBruids Arrangement
Bruidsnagels Gellak Manicure Gel - NagelstudioBruidsnagels - Nagelstudio

Maak jij je zorgen om je nagels? Vraag dan een nagelstyliste om advies en een behandeling voor een perfect resultaat! Bij een nagelstyliste kun je terecht voor advies over je nagels en kun je mooie en sterke kunstnagels laten aanbrengen in de vorm en lengte van jouw voorkeur. Ook voor een manicure, het verstevigen van je eigen nagels en het verzorgen van je nagelriemen kun je hier terecht.

O ja, overleg met je nagelstyliste voor een laatste check van je nagels vlak voor je trouwdag. Mooie, verzorgde nagels en handen vallen op en staan elegant - Bruidsnagels - Nagelstudio. Na het aanbrengen van je kunstnagels wil je die natuurlijk in een mooie kleur gelakt hebben, passend bij je uiterlijk en je bruidskapsel.

Bruidsnagels - Nagelstudios

Vraag je nagelstyliste ook eens om nail art, ofwel het versieren van je (kunst)nagels met lak, steentjes, stickertjes of veertjes. Uniek!.

Als bruidspaar sta je volop in de belangstelling en op die dag wil je er natuurlijk fantastisch uitzien, dus daar horen ook mooie nagels bij. De ring zal extra goed uitkomen als hij aan een goed verzorgde hand met mooie bruidsnagels zit. Het kan voor bruid en bruidegom het puntje op de ‘i’ zijn om de handen en nagels voor deze bijzondere dag te laten verzorgen.

Bruidsnagels

Sopolish is een nagellak die ongeveer 14 dagen blijft zitten. Natuurlijk is de bruidegom ook van harte welkom om zijn handen en nagels voor deze dag te laten verzorgen! Bij Viv Nails vinden wij het belangrijk om goed te luisteren naar de wensen van de klant en zullen dan ook echt de tijd voor u nemen.

Zorg dat ze er prachtig uitzien. Er zijn veel mogelijkheden afhankelijk van uw wensen. Ik neem deze graag met u door..

De Mooiste Bruidsnagels Voor Uw Bruiloft - Nagelstudio

Trouwen: de mooiste dag van je leven! Daar horen toch ook geweldige bruidsnagels en keurig verzorgde handen bij. Maak ruim voor je huwelijksdag een afspraak bij Nail Art Annet. Dan kunnen we samen kijken, wat je wensen zijn en wat bij jou en je bruidskleding past. Daar hoort natuurlijk ook een manicure behandeling bij.

Bruidsnagels - NagelstudiosBruidsnagels Gellak Manicure Gel - Nagelstudio

Nail Art Annet kan op de mooiste dag van jouw leven, ook bij hen zorgen voor mooie nagels en handen - Bruidsnagels - Nagelstudio Stijl. Nail Art Annet maakt voor iedere outfit bijpassende nagels.

Bruidsnagels Gellak Manicure Gel - NagelstudioAls bruid sta je volop in de belangstelling. Daar horen natuurlijk ook mooie nagels bij, want niet alleen jij en je aanstaande zullen daar naar kijken, ook de gasten, en vergeet niet, de fotograaf die alles vast legt zodat je daar na de bruiloft nog lang van kunt genieten. Er zijn veel mogelijkheden voor bruidsnagels (Bruidsnagels).

Navigation

Home

Latest Posts

Gaat U Trouwen? Bruidsnagels

Published Jan 26, 22
6 min read

Gellak Nagels - Leeuwarden

Published Jan 06, 22
6 min read