Morgans

Published Apr 26, 21
6 min read

Scheerstandaard

be(39k+) Proraso Baardolie Azur Lime (30 ml; Europharma Group; )Proraso Azur Lime baardolie van Proraso is ontworpen om dikke, bossige baarden te temmen, verzachten, beschermen en behandelen. percy noblemen. Dit product is gegarandeerd siliconenvrij.-10% €14,59Haarshop. nl(2k+) Baard balsem waarmee je je baard verzacht en je huid verfrist. Dit product is ideaal in de eerste weken dat je een baard of snor laat groeien.

Daarnaast maakt het je baard zachter en hydrateert het je huid. €14,37Amazon. nl De zachte baardverzorging is speciaal ontwikkeld voor de verzorging van groeiende baarden en lijkt op een baardolie Tijdens de groeifase zorgt deze dermatologisch geteste balsem voor verlichting en intensieve verzorging van baardhaar en huid De Cypress & Vetyver baardbalsem van Proraso is de perfecte baardverzorging voor iedereen die van plan is ee...

be(39k+) Proraso Baardbalsem Azur Lime (100 ml; Europharma Group; )Proraso Het verzacht het haar tijdens de shoot om jeuk te voorkomen en geeft flexibiliteit aan de huid. €14,-Amazon. nl Frisse, naar limoen geurende baardbalsem. Voor de verzorging van groeiende volle en snorren. Vermindert jeuk bij de baardgroei en ondersteunt met verzorgende eigenschappen.

Lockharts

€12,74Farmaline (bluebeards revenge). be(39k+) Proraso Baardbalsem Wood & Spice (100 ml; Europharma Group; )Proraso Baardbalsem Wood & Spice van Proraso maakt deel uit van de serie Proraso Single Blade'. Een professionele lijn ontwikkeld door en voor barbieren. Herkenbaar? Jeuk en irritatie tijdens de eerste weken van je nieuwe baard? Deze baardbalsem van Proraso verlicht deze ongemakken.

nlGratis verzending Frisse, naar eucalyptus geurende baardbalsem Voor de verzorging van groeiende vol- en snor baarden. Verlicht jeuk bij de baardgroei en ondersteunt met voedende eigenschappen. Effect: kalmerend Huidtype: alle huidtypes. €13,49Farmaline - aftershave. be(39k+) Proraso Cypress Vetyver Baard Olie (30 ml; Europharma Group; )Proraso Proraso's Baardolie is geformuleerd om een lange en dikke baard te temmen, glad te maken, te voeden en te beschermen.

Avocado- en Macadamia-olie geven extra beschermi... €13,49Farmaline. be(39k+) Proraso Cypress Vetyver Baardbalsem (100 ml; Europharma Group; )Proraso Proraso's Baardbalsem is ontwikkeld om de jeuk of het ongemak dat gepaard gaat met de groei van een nieuwe baard te verzachten, en om kortere baarden te voeden en te verzorgen. Rijk aan conditioners die de statische elektriciteit in de baard verminderen en een beschermende, voc...Proraso Beard Kit Azur Lime 3-dlg.

Headblade

nlGratis verzending Deze leuke doos van Proraso bevat de hele Azure Lime-collectie voor baardverzorging. Bevat: baardshampoo Azure Lime 200 ml, baardolie Azure Lime 30 ml, baardbalsem Azuur Lime 100 ml Baardshampoo: deze slechts weinig schuimende formule maakt de baard zachter en gladder, terwijl vuilresten en onaangename geuren worden verwijderd. Baardolie: ontworpen...Proraso Beard Balm Wood & Spice, 100 ml €12,15Amazon.

nlGratis verzending Deze leuke doos van Proraso bevat de hele Cypress & Vetyver-collectie voor baardverzorging Bevat: baardshampoo Cypress & Vetyver 200 ml, baardolie Cypress & Vetyver 30 ml, baardbalsem Cypress & Vetyver 100 ml Baardshampoo: deze slechts weinig schuimende formule maakt de baard zachter en gladder, terwijl vuilresten en onaangename geuren worden verwi...Proraso Baard Olie Wood & Spices, 30 Ml €9,71Amazon. baardzeep.

be(39k+) Proraso Wood & Spice Behandeling met Hete Olie (4x17 ml; Europharma Group; )Proraso Intensieve behandeling voor de baard. Ideaal voor lange baarden gemaakt met etherische oliën om warm te gebruiken. Frisse, lichte ceder en citroengeur. Deze behandeling voor lange baarden voedt de huid en baardhaar diepgaand met zonnebloem, avocado en notenolie (reuzel).

Texturizing Powder

beGratis verzending Proraso Cypress & Vetyver Beard Oil is een verzorgende olie voor de baard. De baardolie houdt de baard in een goede conditie en verzorgt tevens de onderliggend huid, hierdoor worden irritaties en jeuk voorkomen. Proraso Cypress & Vetyver Beard Oil maakt de baard glanzend en glad en heeft een licht zoete bos-achtige geur.

Js SloaneClay Pomade

€19,-Trendhim. be(301) Nadat je je baard hebt gewassen, moet je hem verzorgen, net zoals je dat met je haar doet. Deze baardbalsem is speciaal gemaakt om je baard- en snorharen soepel te maken en de huid eronder te verzachten. Rijkelijk geparfumeerd met een warm, bosachtig aroma waardoor je heerlijk ruikt.

100 ml Aqua, polysorbaat...-12%Proraso Refreshing Beard Oil €12,83Knipengoshop. beGratis verzending Refreshing Beard Oil is een verzorgende baardolie die je baard en de onderliggende huid in goede conditie houdt. Ontworpen als dagelijkse behandeling voor mensen die van een lange, bossige baard houden. Slechts een paar druppels verzachten ook stoppels en opstandige baarden, waardoor ze gedisciplineerd en aangenaam zijn om te strelen.

Baardmasker

ScheerzeepBaardzeep

nl(4k+) Proraso Eucalyptus Beard Oil van het merk Proraso.-20% €12,83Knipengoshop. beGratis verzending Proraso Wood and Spice Beard Balm is een frisse balsem, ideaal voor de beginnende baard. De Beard Balm is in het bezit van een rijke formule die de gezichtsbeharing en het gezicht verzachten. Daarnaast zullen de irritaties die gepaard gaan met nieuwe baardgroei verminderen.

nl(4k+) Proraso Beard Oil van het merk Proraso.-20% €12,83Knipengoshop. beGratis verzending Proraso Wood and Spice Beard Oil is een olie die de baardharen optimaal verzorgd. De olie is geschikt voor de langere baard en zal de haren verzachten, hydrateren en beschermen. Zo kunnen de baardharen weer groeien zonder dat de haren zullen afbreken.

LockhartsScheerkwast

beGratis verzending De Azur Lime Beard Oil van Proraso is een verzorgende olie voor in je baard. De baard en de onderliggende huid zijn vaak aan de droge kant, wat kan leiden tot irritaties en jeuk. Proraso Azur Lime Beard Oil houdt de baard in goede conditie en verzorgt de onderliggende huid.

Just For Men

TipVoor een optimaal resultaa...-12% €12,83Knipengoshop. beGratis verzending Proraso Cypress & Vetyver Beard Balm verzacht en verzorgt de baard en de onderliggende huid. De Beard Balm is een lichtere, lotion-actige en frissere variant van de baardolie en werkt zeer goed voor de kleinere en jongere baarden. Voorkomt jeuk en irritaties, die kenmerkend zijn voor de jongere baarden. De beste baardverzorging & baardolie voor je baard.

beGratis verzending Proraso Azur Lime Beard Balm verzacht en verzorgt de baard en de onderliggende huid. suavecito. De Beard Balm is een lichtere, lotion-actige en frissere variant van de baardolie en werkt zeer goed voor de kleinere en beginnende baarden. Voorkomt jeuk en irritaties, die kenmerkend zijn voor de jongere baarden.

beGratis verzending Het Proraso Wood and Spice Hot Oil Beard Treatment is een baardbehandeling die zorgt voor een langdurige en intensieve verzorging van de baard. Deze Treatment herstelt, hydrateert en verzorgt de baardharen, zodat deze groeien zonder af te breken. Proraso Wood and Spice Hot Oil Beard Treatment heeft een aangename geur met cederhout en citrus, die je...-12%Proraso Beard Balm Refreshing €12,83Knipengoshop.

Scheerolie

Deze balsem bevat een heerlijke geur. Eucalyptus, Bergamot en Rozemarijn. TipVoor de beste verzorging was je de baard eerst met een Proraso Beard Wash. ResultaatVerzacht de huid en ook het baardhaard als het groe...Proraso Baard balsem azur & lime €19,99Broedersgezondheidswinkel. nlGratis verzending Baard balsem azur & lime-15%Proraso Balsem Refreshing Beard Balm €13,85Hbb24.be Prijsdaling: €2,28Proraso Baard Olie Proraso Baard Olie is een olie speciaal gericht op de stroeve baardharen, het beschermd en verzorgd de baardharen optimaal! Deze beard oil is geschikt voor de wat langere baardharen (baardjes van een aantal dagen lang). De verzorgende olie zorgt ervoor dat je haren zachter aanvoelen, het geeft je huid en het haar de juiste hydrat.. Baardolie - Wat is het en wat heb ik eraan? - Baardverzorging..

Navigation

Home

Latest Posts

Gaat U Trouwen? Bruidsnagels

Published Jan 26, 22
6 min read

Gellak Nagels - Leeuwarden

Published Jan 06, 22
6 min read